By accessing the website and accepting the Cookie Policy, you agree to use the cookies provided by the Site in accordance with to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Introducció a UED, UCD, UE i UI
CAT    2018-09-20 15:16:26    79    0    0
emengweb   CAT

C.A.T Primer

Principis

 

UI: Interfície d'usuari de la interfície d'usuari / UID: Disseny d'interfície d'usuari Disseny d'interfície d'usuari

 • La GUI (interfície d'usuari gràfica) que es mostra a la pantalla generalment es refereix simplement com la interfície d'usuari.
 • Actualment, el dissenyador d'interfície d'usuari es coneix generalment com a dissenyador de GUI.
 • El disseny de la interfície d'usuari (UID) és més que una "interfície bonica", de manera que implica inevitablement el disseny d'interacció. Així, en un sentit ampli, el disseny de la interfície implica el disseny d'interacció.

Identificació: disseny d'interacció

La interacció es refereix al procés de qualsevol interacció amb la màquina. El disseny de la interacció fa que tot el procés estigui disponible i fàcil d'utilitzar comprenent la psicologia, els objectius i les expectatives de la gent i utilitzant mètodes d'interacció efectius.

 • L'objecte principal del disseny d'interacció és la interfície de màquina humana (UI), però no es limita a la interfície gràfica (GUI).
 • Per assolir l'objectiu, els dissenyadors d'interacció han de prestar atenció a molts aspectes de la psicologia, la cultura, l'ergonomia, etc.

UE o UX: experiència de l'usuari experiència de l'usuari

L'experiència de l'usuari fa referència als sentiments subjectius personals de l'usuari en el procés d'ús del producte.

 • Preste atenció a l'experiència general dels usuaris abans, durant i després de l'ús, incloent-hi el comportament, les emocions, els assoliments i altres aspectes.
 • L'experiència de l'usuari és l'experiència global, de manera que no és només la interfície d'usuari, només forma part d'ella.

UED: Disseny d'experiència d'usuari Disseny d'experiència d'usuari

L'experiència de l'usuari és una experiència subjectiva personal, però l'experiència comuna es pot millorar mitjançant un bon disseny. L'experiència de l'usuari està dissenyada per millorar l'experiència de l'usuari amb el producte.

 • A les empreses d'Internet, el disseny d'interfície visual, el disseny d'interacció i el disseny d'interfície general es classifiquen generalment com a disseny d'experiència d'usuari.
 • Però, de fet, el disseny de l'experiència de l'usuari passa per tot el procés de disseny del producte, que és inevitable, però només es presta atenció.
 • Un excel·lent dissenyador d'experiència d'usuari en realitat necessita una comprensió profunda de la interfície, la interacció i les tècniques d'implementació.

UCD: disseny centrat en l'usuari per cent dissenyat per l'usuari

UCD és un patró de disseny, pensant. Cal destacar que en el procés de disseny del producte, el disseny des del punt de vista de l'usuari és preferit per l'usuari.

 • El disseny del producte té un mapa de tres cercles de BTU (Empresa, Tècnica, Usuari), que és un bon producte, que hauria de tenir en compte la rendibilitat empresarial, la realització tecnològica i les necessitats dels usuaris.
 • Ja sigui que sigui B, T o U per donar prioritat al disseny del producte, podeu dissenyar un bon producte. UCD només fa èmfasi en la prioritat de l'usuari.

 

Experiència de l'usuari Departament de disseny Taula de treball Taula de comparació:

User Experience Researcher / Investigador d'experiència d'usuari

Marketing Researcher / Investigador de mercat

Interaction Designer / Dissenyador d'interacció

Visual Designer / Dissenyador visual

Product Designer / Dissenyador de producte

Usability Expert / Expert en usabilitat

Anthropology Researcher / Investigador d'Antropologia

Web Developer / Desenvolupador web

上一篇: 設計師對 SVG 應該有的觀念

下一篇: Wordpress安全架构分析

79 人读过
文档导航